Entitats

ENTITATS

Us presentem el teixit associatiu juvenil d’Esplugues! Ets jove i vols implicar-te en alguna entitat? Hi han vinculades amb l’Educació en el Lleure, la Cultura i l’Oci, Esports i Acció Social. Entra i buca la teva!

Acció Social

Associació DIAS
DIAS, Desenvolupament, Inclusió i Acció Social és una entitat d’iniciativa social, no lucrativa que, des de l’any 2012, col·labora amb diferents col·lectius, especialment amb els que es troben en situació de risc social.
dias.cat

 

Creu Roja Joventut
La Creu Roja és l’organització de voluntariat per antonomàsia del nostre país. De fet, al voltant de 17.000 voluntaris i voluntàries són els que, amb la seva tasca solidària
creurojajoventut.org

Cultura i Oci

Atabalats
Tocant percussió tradicional, però ens vam anar contagiant del món de la batucada fins endinsar-nos dins dels ritmes brasilers. Actualment fem fusió de diferents estils rítmics.
facebook.com/atabalats

 

 

Colla de Castellers d’Esplugues
La Colla de Castellers d’Esplugues, coneguts com a Cargolins, és la colla castellera de 8 i actualment la més potent de tot el Baix Llobregat. Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO el 2010, adquirint així una categoria universal. Els podeu seguir per instagram, facebook i twitter.

 

Coral Musicorum
Coral Musicorum està composada per tres formacions: la formació d’adults: Musicorum, la formació de joves: SOM.night i la formació infantil: El Cor de la Nit. Amb tot, són un grup de cantaires que es volem expressar a través de la música i que entenen el cant coral com una eina per a la diversió, la comunicació, ’expressió, el creixement personal i coneixement de l’ instrument que els és més propi, la veu. El podeu seguir també per instagram, facebook i twitter o al web musicorum.cat

 

 

 

Esbart Vila d’Esplugues
L’Esbart Vila d’Esplugues és una entitat cultural, sense ànim de lucre, fundada el 1985 a Esplugues de Llobregat que té per objectiu la conservació i difusió de la dansa tradicional i de creació dels Països Catalans.
esbartesplugues.com

 

 

Esplurock
“Esplurock” és una associació sense ànim de lucre que neix amb la intenció de promocionar i difondre la cultura de la música en directe a Esplugues de Llobregat.
facebook.com/esplurock/

 

 

J. Club de Rol i Estratègia Els Immortals
Organització sense ànim de lucre dedicada als jocs de taula, rol i wargames.
facebook.com/ClubElsImmortals

Educació en el Lleure

Agrupament Escolta i Guia Sant Jordi
És una entitat sense ànim de lucre  que treballa per l’educació en el lleure i no formal dels nens, nenes i joves.
facebook.com/aeigsantjordi

 

Club d’Esplai Pubilla Cases Can Vidalet
És una entitat dedicada a la infància, la joventut i la millora de la convivència als barris de Pubilla Cases de L’Hospitalet i Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat.
facebook.com/EsplaiPubilla

 

Esplai Espurnes
El Grup d’Esplai Espurnes és una associació juvenil sense ànim de lucre  d’Esplugues de Llobregat que, des de fa 40 anys, treballa com a entitat educativa en el temps de lleure amb infants i joves.
esplaiespurnes.org

 

Espluga Viva
És una entitat que té com a objectiu l’educació en el lleure a partir de l’escoltisme laic d’Escoltes Catalans amb excursions i campaments.
facebook.com/Esplugaviva

 

Joves voluntariat parroquies Sta. Gemma – St Antoni
Entitat que té per objectiu educar als infants i joves perqué esdevinguin ciutadans responsables i compomesos
facebook.com/GdjGrupDeJoves   

Esports

B Nou Esplugues (Club de Bàsquet)
Club de Basquet d’Esplugues de Llobregat.
cbnouesplugues.com

 

C. F. A. Espluguenc
El juny de 1991 va néixer el Club Associació Espluguenc fruit de la fusió de la CD La Plana i UE Esplugues, ambdós clubs creats a la dècada dels 40 per joves de la ciutat.
cfaespluguenc.com

 

Club Gimnàstica Esportiva Les Moreres
La gimnàstica artística és un dels esports més complets que es caracteritza per moviments d’alta coordinació, concentració, disciplina, precisió i estètica.
cgemoreres.es/

 

Club Handbol Esplugues
Històric club d’handbol, fundat l’any 1971
handbolesplugues.com

 

 

Club Natació Esplugues
El Club Natació Esplugues es va fundar l’any 1987, així doncs portem més de 25 anys formant nens i nenes de totes les edats en l’esport de la natació.
natacio.entitats.esplugues.cat

 

C. P. A. Esplugues
Club de Patinatge Artistic Esplugues
cpaesplugues.blogspot.com

 

 

Club Voleibol Esplugues
Avui el club pot presumir de ser una de les millors escoles de voleibol, amb concepte i estil propi; una important col·lecció d’èxits esportius ho avalen: múltiples campionats de Catalunya, participacions en les finals espanyoles…
clubvoleibolesplugues.com

 

F. Can Vidalet (Club de Futbol)
Són un club social, democràtic i implicat en la formació integral de les persones.
twitter.com/cfcanvidalet

 

Penya Esplugues de Futbol Sala
L’ Associació Esportiva Penya Esplugues és una entitat esportiva sense ànim de lucre, en l’especialitat de Futbol Sala, que es va crear a l’ abril de 2008.
penyaesplugues.com

 

Rayo Team. Equip de triatló
Fundat a l’any 2009, per a unir els seus esforços, compartir entrenaments i objectius comuns. Actualment, són més de 100 federats amb una escola de nens i nenes entre 6 i 18 anys amb 20 components.

Podeu contactar a: entrenadorpersonal@yahoo.es     

Si ets una entitat juvenil i no et coneixem encara, posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem l’atenció i assessorament que necessitis!

Si vols coneixer les altres entitats de la ciutat, fes click aqui